top of page

Diensten

Voor een dienst moet de schoonheidspecialiste een (kosteloze) huidanalyse maken om te zien welke producten voor u geschikt zijn.

IMG_0952.jpg

One by One Lashes

Dit is een techniek waarbij je 1 extension plakt op 1 echt wimper haartje. Dit zorgt voor een mascara look, maar dan net iets meer. Je kan het zo natuurlijk mogelijk maken, maar ook zo vol mogelijk.

IMG_7885_edited.jpg

Henna Brow treatment

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een 'ingetekend' effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Dit blijft 6 tot 8 weken zitten.

Screenshot 2023-10-16 16.17_edited.jpg

Massage

Voor veel mensen is ontspanning de belangrijkste reden voor een massage. Tijdens een massage worden stoffen aangemaakt die het gevoel van stress tegen gaan en worden de vastzittende spieren losgemaakt. Een langdurig positief effect op ontspanning van het lichaam en balans op hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid.

Screenshot 2023-11-09 15.46.10.png

waxing

Waxen is dan ook de meest effectieve en ook minst schadelijke vorm van ontharen. De haren worden snel en geheel verwijderd, blijven dan 3 tot 4 weken weg en, belangrijk, de haarwortel wordt niet vernietigd. Het haar wordt snel verwijderd met zo min mogelijk pijn.

Screenshot 2023-11-09 15.48.52.png

Brow Lift/Lamination

Heb jij wenkbrauw haren die alle kanten uit groeien? Dan is de Brow lift wordt ook wel wenkbrauw lift, brow lamination of fluffy brows genoemd de oplossing voor je. De Brow Lift is een snelle manier om de wenkbrauwen in een bepaalde richting en style of vorm te krijgen die een paar weken blijft zitten.

Screenshot 2023-11-09 15.58.46.png

Lash Lift

Een lashlift opent je ogen en is geweldig voor wat nét wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers! Een wimperkruller zorgt voor een continue knik in je wimpers wat op den duur zorgt voor het afbreken van je wimpers.

bottom of page